BARCELONA BIG BLUES BAND amb JONATHAN HERRERO

Contrabaix i direcció: Ivan Kovacevic; veu: Jonathan Herrero; saxo alt: Duska Miscevic i Ignasi Poch; saxo tenor: Artem Zhuliev i Pol Prats; saxo bariton: Nuria Vitó; trompeta: Victor Vergés i Jaume Torné; trombó: Pere Masafret i Igor Kossenkov; guitarra: Hector Martin; piano: Federico Mazzanti; bateria: Marti Elias.

Dg. 23/09/18 – 20 h – Parc de la Sèquia del Molí (La Granja) · Molins de Rei
Festa Major 2018 – Concert gratuït

(En cas de pluja el concert es faria a La Peni)

La Barcelona Big Blues Band és la millor orquestra de blues i rhythm and blues de casa nostra. Ivan Kovacevic aplica en els seus arranjaments l’experiència acumulada en formacions més petites i tocant al costat dels grans mestres del gènere. També coneguda com a B4, l’orquestra compta amb excel·lents músics, un so potent a l’estil de les bandes de Johnny Otis o T-Bone Walker i una gran energia que posen al servei dels millors artistes nacionals i internacionals.

Jonathan Herrero és cantant i fundador del grup A Contra Blues amb els que toca regularment en el circuit de festivals europeus de blues i amb qui va guanyar l’European Blues Challenge l’any 2014. Junts ens oferiran un concert explosiu, un preludi fantàstic a la Festa Major 2018!