ESTEL TORT

Estel Tort, veu; Gerard Alonso, piano; Laura Miquel i Adriana García, veus.

DALTABAIX COL·LABORA · Dg. 1/12/19 – 19 h – Traska Truska · Molins de Rei · Anticipada i Taquilla 10 € · COMPRAR ENTRADA

DEDICAT A MIQUEL TORT”

Daltabaix col·labora en la gestió d’aquest concert  organitzat per La Trasca.
Amb la voluntat de recordar Miquet Tort –el seu pare– L’Estel, canta un repertori emotiu de coneguts musicals  acompanyada pel pianista Gerard Alonso. 

Estel Tort, malgrat la seva joventut, té al darrera un llarg recorregut en formació de teatre i música i s’està fent el seu lloc en les produccions de teatre musical. Ha participat en nombrosos espectacles –un dels més recents com a veu solista de 100 anys de Bernstein a l’Auditori de Barcelona– i actualment fa doblatge i es troba de gira amb l’obra That’s a Musical. Gerard Alonso ha completat la seva formació de piano clàssic, contemporani i jazz a l’Esmuc i en l’àmbit del teatre musical treballa com a pianista, director musical, compositor i arranjador amb participació en una llarga llista d’espectacles.

En paraules d’Estel Tort “El meu pare era un autèntic amant, boig i fanàtic de la música. De tota. De tots els temps (…) Centrant-nos en el musical, fem un concert al seu gust, la seva playlist particular amb temes que vam viure i descobrir junts. Rebeu-ho com un homenatge a la seva passió més gran i mai des de la tristesa, sempre des del seu lloc natural: l’humor”.