Quartet Mestral

Sergi Palou, saxòfon soprano; Lluís Gual, saxòfon alt; Pau Canosa, saxòfon tenor; Miquel Flores, saxòfon baríton Dg. 18/04/21 – 18.30 h – La Gòtica · Molins de Rei ·

Anticipada 14€ · Taquilla 15€ · Socis Daltabaix 7,5€

El Quartet Mestral és una formació de nova creació que té com a objectiu interpretar i donar a conèixer la música d’autors catalans d’ara i de sempre. Catalunya té una cultura molt rica però sempre tendim a enlluernar-nos amb tot el que ens ve de fora, per aquesta raó vam creure molt necessari divulgar la música original catalana per tal de valorar la força del corrent cultural que tenim al nostre petit país. Així és com quatre joves músics de diferents localitats catalanes s’uneixen en aquest projecte cambrístic que ara us presentem.

Proposem un recorregut per la gran riquesa i varietat estètica de la nostra música: des de la popular i tradicional, passant pels grans clàssics com Garreta, Toldrà o Casals fins a arribar a la contemporània, amb autors com Boliart, Pagès o Agustina. Passant així per diferents estils, èpoques i els respectius corrents artístics.