REP TOTA LA INFORMACIÓ DE DALTABAIX FENT CLICK JUST AQUÍ AL COSTAT…

Vols saber amb puntualitat tota la informació dels nostres concerts?

El mail ha esdevingut la manera més directe de connectar amb el nostre públic, d’informar de les nostres activitats a qui, omplint tres senzilles caselles, ha manifestat positivament que l’interessa conèixer les nostres activitats.

Hi ha sistemes més romantics i emocionants que valorem molt positivament, com ara un cartell caçat al vol, en un punt d’informació, just abans que el tapin; o un comentari boca-orella fet en el moment precís per una persona de referència… però, per molt que ens esforcem per estar ben visibles, deixar en mans de l’atzar la notícia d’un bon concert té sovint conseqüencies irreparables (com ara saber-ho l’endemà i que et diguin amb un punt d’orgull “…jo hi era i va ser fantàstic”).

Perquè no et passi més, perquè tots tinguem clar que Daltabaix t’interessa i que en vols estar informat, fem-ho fàcil!

Omple les tres caselles de “Subscriu-te per rebre informació”, no t’ho pensis més i fes-ho! Estarem connectats per sempre (que tu vulguis)!!