REP TOTA LA INFORMACIÓ DE DALTABAIX FENT 3 CLICKS, AQUÍ AL COSTAT…

L’estiu i la calor arriben, però la música no s’atura, es desplaça al carrer, al aire lliure en forma de festivals i cicles d’estiu; són activitats lúdiques que omplen arreu les nits dels propers mesos.

Els qui gaudim de la música tenim molt per triar; propostes properes i llunyanes, tan a casa i al seu entorn com també en les destinacions que haguem triat per aquest estiu.

I és que festivals i actuacions n’hi ha per tot arreu, des del Grec de Barcelona als clàssics festivals de la Costa Brava o programacions modestes en llocs menys massificats. Només cal buscar per internet i segur que se’ns ofereixen mil oportunitats per complementar el descans i les visites amb un toc de música sempre interessant. A través del web del diari Ara (http://festivals.ara.cat) en podreu conèixer alguns dels més importants.

Per citar-vos programacions amb afinitats al Daltabaix, permeteu-nos que us parlem primer de la “Música a la Fresca” que La Peni de Molins de Rei ha preparat a la seva pista d’estiu fins al setembre. També a Castellbisbal i sota el títol de “Capsa de Música”, ofereixen quatre concerts interessants fins al 24 de juliol. Atents també al Festival Gong de noves sonoritats que es fa a la Cova del Salnitre de Collbató; un espai sorprenent per a músiques especials.

A hores d’ara ja hauran passat festivals interessants com l’Aphònica de Banyoles, el PopArb i l’Estival d’Igualada, però tenim just a tocar dos clàssics: el Festival Vijazz, a Vilafranca del Penedès fins al 5 de juliol, i el Mas i Mas Festival del 27 de juliol al 6 de setembre. I del 24 al 27 de setembre no us oblideu del Jazzing Festival, el festival de Jazz del barri de Sant Andreu, a Barcelona. I així una infinitat de propostes de totes les mides i per a tots els gustos.

Nosaltres tornem al setembre amb Daltabaix.

Que la música us acompanyi!