“Soulful Christmas” Nación Funk All-Stars feat. Koko Jean-Davis

Koko-Jean Davis, veu; Lalo López, veu i guitarra; Marc Benaiges, bateria; Alex Badia, teclats; Hector Moras, baix

Dg. 11/12/22 – 19 h – Traska Truska · Molins de Rei · 

ENTRADES EXHAURIDES

 

El col·lectiu de música Soul i Funk Nación Funk All-Stars presenta un espectacle nadalenc per a tots els públics en què, acompanyats per la veu i la presència captivadora de la cantant Koko Jean-Davis, proposen un acostament ple de ritme i groove al Nadal.

Un xou que recupera cançons de grans figures del Soul com Otis Redding, James Brown, Carla Thomas, Darlene Love o Rufus Thomas, dedicades a aquestes dates tan entranyables, però amb l’inconfusible sabor i ànima de la música afroamericana.

Una banda dirigida per Lalo López (Fundación Tony Manero) i i amb Koko Jean-Davis com a estrella principal.

Celebrada l’arribada del Nadal a la Traska amb la millor música en viu!