Gorka Garay Strings Band presenta “Third moon of Jupiter”

CONCERT ESPECIAL FIRA DE LA CANDELERA

 

Gorka Garay, saxo; Joan Monné, piano; Miquel Àngel Cordero, contrabaix; Marc Miralta, bateria; Marina Sala, violí; Ana Fernandez Pellicer, violí; Carla Rica, viola; Marçal Ayats, violoncel

Dg. 29/01/23 – 19 h – Traska Truska · Molins de Rei · ENTRADES EXHAURIDES

Anticipada 14€ · Taquilla 15€ · Socis/es Daltabaix 7,5€

 

Gorka Garay, amb dos treballs ja publicats a l’esquena, presenta la tercera proposta de la sèrie “El cazador de luz”. Si al primer disc, sota aquest nom i a quintet, comptava amb noms ja consolidats com Marco Mezquida i en el segon de la sèrie es presentava a trio al costat de Joan Monné al piano i Dee Jay Foster al contrabaix, aquesta vegada fa un pas més enllà: ens dedica una mixtura sonora entre un quartet de jazz convencional i el so d’un quartet de corda de música clàssica.

Després d’explorar formats més petits, es decideix a fer gran el projecte i seguir explorant música amb influències d’artistes tan variats com Guillermo Klein, Chris Potter o John Coltrane.

En el disc trobarem estils que van, des del soul i l’afrobeat, a la música índia. Per això comptarà amb un equip de luxe que domina a la perfecció la barreja de llenguatges i que ens brindaran, de ben segur, una vetllada màgica.