Anna Roig “Aportar bellesa al món”

CONCERT ESPECIAL FIRA DE LA CANDELERA

 

Anna Roig, veu; Carles Sanz, piano; Carla Gonzalez Ferrer, contrabaix; Andreu Vilar, vibràfon; Ricard Parera Ràfols, bateria; Alba Careta, trompeta; Jordi Santanach, saxo i clarinet; Àlex Cassanyes, trombó

 

Dg. 28/01/24 – 19 h – Traska Truska · Molins de Rei · ENTRADES EXHAURIDES

Anticipada 15 € · Taquilla 16 € · Socis/es Daltabaix 8 €

 

 

Després de 9 anys de la sortida del seu últim disc com a Anna Roig i L’ombre de ton chien (“Un pas i neu i un pas”. Satélite K. 2014), havent fet l’espectacle “La tendresse. Hommage aux belles chansons” amb Àlex Cassanyes Big Band Project entremig, l’artista torna als escenaris amb nou disc sota el braç, ara com a Anna Roig, mostrant-nos el seu costat més personal i reflexiu.

Tots aquests anys en segon pla li han servit per a reflexionar sobre el perquè de fer música i de mostrar-la sobre els escenaris i, ara que torna, té molt clar per a què ho fa. “Aportar bellesa al món”, així és com es dirà aquest disc i la cançó que obrirà l’espectacle, com a clara declaració d’intencions, ja que aquest és l’objectiu que la cantautora s’ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia… En definitiva, compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic.

Per complir amb aquest objectiu ha comptat amb la delicadesa i bon gust d’Àlex Cassanyes, per a fer els arranjaments de les cançons, i amb uns músics de sensibilitat extrema.