Joan Monné Quartet “New Bottles, Old Wine”

Joan Monné, piano; Santi de la Rubia, saxo; Òscar Latorre, trompeta; Rai Ferrer, contrabaix

 

Dg. 17/03/24 – 19 h – Traska Truska · Molins de Rei · ENTRADES EXHAURIDES

 

Amb aquest nou projecte Joan Monné ens ofereix un grapat de velles composicions, gravades en projectes anteriors, com el seu propi trio, el Nou Nonet o el quartet amb Carme Canela, interpretades per una nova formació de quartet sense bateria. S’acompanya de Rai Ferrer al contrabaix, amb qui ja havia compartit múltiples formacions anys enrere; Santi de la Rubia al saxo, que havia format part del seu nonet; i Òscar Latorre a la trompeta, amb qui col·labora per primer cop. Una formació, doncs, on es troben la veterania de Monné i Ferrer amb la joventut de Latorre i de la Rubia, al servei d’una música on hi destaquen el lirisme i una manera de fer potser antiga, però que està sempre a la recerca de la bellesa.